Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Προφίλ εταιρίας


Η εταιρία RELEASE AND RELAX MOTION παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης spa σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο τομέα της υγείας και ομορφιάς όπως αισθητικούς, masseur και φυσικοθεραπευτές και δραστηριοποιείται στον τομέα των υπηρεσιών εκπαίδευσης spa.

Αιτία σύστασής της αποτέλεσε η ανάγκη για μεγαλύτερη εξειδίκευση πάνω στις θεραπείες μάλαξης που εφαρμόζονται στα city spa και τις ξενοδοχειακές μονάδες παροχής εναλλακτικών τεχνικών θεραπείας.

Αφορμή στάθηκε η δημιουργία της τεχνικής RELEASE AND RELAX MOTION από τους φυσικοθεραπευτές Μεγγίσογλου Παναγιώτη και Καραμήτρο Δημήτριο όπου από το 2006 ξεκίνησαν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια διδάσκοντας επαγγελματίες αισθητικούς.

Η εξέλιξη της εταιρίας είναι η δημιουργία ενός menu θεραπειών αποτελούμενο από 7 τεχνικές ώστε να προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε επαγγελματικό χώρο παροχής massage να διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις απέναντι στις απαιτήσεις του πελατολογίου του.

Η δραστηριότητα της RELEASE AND RELAX MOTION επεκτείνεται συνεχώς συνάπτοντας συνεργασίες με νέους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, κέντρα αισθητικής και spa ξενοδοχειακών μονάδων και στόχος της είναι η άρτια και ολοκληρωμένη εφαρμογή των υπηρεσιών της σε κάθε επαγγελματικό χώρο μάλαξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου