Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010



Το menu θεραπειών της Release and Relax Motion

Release and Relax Motion Spa Treatment

Η θεραπεία μάλαξης spa, Release and Relax Motion, αποτελεί το ισχυρό όπλο στα χέρια του θεραπευτή, προκειμένου να ανταποκριθεί στην απαίτηση για ολοκληρωτική αναζωογόνηση που έχει ανάγκη κάθε σύγχρονος άντρας ή γυναίκα.
Χρησιμοποιώντας σαν μοχλό το ίδιο το ανθρώπινο σώμα και με κύριο χαρακτηριστικό τη στροφή, δεν ενεργεί πάνω σε στατικές θέσεις του σώματος αλλά αναπαράγει πραγματικές κινήσεις της καθημερινότητας επαναφέροντάς τες από το μειωμένο στο φυσιολογικό επίπεδο που είναι φτιαγμένο να εκτελεί το σώμα μας.
Έτσι, κερδίζοντας την κίνηση αλλά και διατηρώντας τις βασικές αρχές της μάλαξης, επενδύει σε ενέργειες που προσφέρουν χαλάρωση, τόνωση, ανανέωση και ευεξία.

Η θεραπεία είναι διάρκειας 60΄.

Sports massage treatment

Το SPORTS MASSAGE (S.M.) έχει σχεδιαστεί για αθλητές, αλλά είναι χρήσιμο για όλους τους ανθρώπους με χρόνιους πόνους, τραυματισμό ή έλλειψη εύρους κίνησης.
Η Αθλητική μάλαξη είναι μία ποιοτική, αξιόπιστη και τεκμηριωμένη ειδικότητα μάλαξης. Το Sports Massage είναι ένα βαθύ είδος μασάζ, ειδικό για τραυματισμούς και κακώσεις που προέρχονται συνήθως κατά την διάρκεια της άθλησης. Οι ειδικές πιέσεις, οι τεχνικές και οι διατάσεις της αθλητικής μάλαξης, προκαλούν διαστολή και ελαστικότητα σε συγκεκριμένους ιστούς και βιολογικά υλικά που έχουν συρρικνωθεί και χάσει την δύναμή τους.
Αποτέλεσμα της η χαλάρωση, η ευλυγισία, η αυξημένη ζωτικότητα και γενικά η πλήρη αναζωογόνηση του σώματος και της ψυχής.
I. Διατηρεί το σώμα σε καλύτερη κατάσταση
II. Προλαμβάνει τραυματισμούς και την μείωση της κινητικότητας
III. Θεραπεύει και επαναφέρει την ελαστικότητα στους μύες
IV. Αυξάνει την αθλητική καριέρα

Η θεραπεία είναι διάρκειας 55΄ min


Swedish massage treatment

Είναι η πιο κλασική μορφή μάλαξης και ο ρόλος της είναι να προκαλέσει θεραπευτικά, αισθητικά και προληπτικά αποτελέσματα με χαλαρή πίεση.

Ÿ Οι κινήσεις είναι κεντρομόλες
Ÿ Η πίεση είναι όσο το δυνατόν επί πολλής
Ÿ Οι κινήσεις είναι κυκλικές πάνω στο σώμα
Ÿ Η επαφή είναι συνεχής
Ÿ Ο ρυθμός μάλαξης είναι αργός - χαλαρωτικός

Τα αποτελέσματά της είναι η πλήρη χαλάρωση σώματος και ψυχής

Η θεραπεία είναι διάρκειας 55΄ min

Therapeutic massage treatment

Η θεραπευτική μάλαξη είναι ένας συνδυασμός χειρισμών που έχει σαν σκοπό την επίλυση διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ανθρώπινο σώμα, είτε λόγω του επιβαρημένου τρόπου ζωής, είτε λόγω μετατραυματικών καταστάσεων. Εφαρμόζεται δηλαδή όχι για πρόληψη ή απλή χαλάρωση, αλλά για θεραπεία.
Για τη θεραπευτική μάλαξη οι χειρισμοί που χρησιμοποιούμε ουσιαστικά περιλαμβάνουν μια σειρά χειρισμών από άλλες τεχνικές μάλαξης οι οποίοι με τον κατάλληλο συνδυασμό μας δίνουν το αποτέλεσμα που θέλουμε, ανάλογα με το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Κυρίως εφαρμόζουμε :
- Χειρισμούς κλασσικής μάλαξης, όπως γλυστρήματα ζυμώματα ή ανατρίψεις.
- Λειτουργική μάλαξη
- Εν τω βάθει μάλαξη
- Διατάσεις

Τα αποτελέσματα της θεραπευτικής μάλαξης στο ανθρώπινο σώμα είναι ευεργετικά και αποσκοπούν στην ανακούφιση από τα προβλήματα που το ταλαιπωρούν.
Συγκεκριμένα θα αναφέρουμε τα αποτελέσματα στο μυϊκό καθώς και στο κυκλοφορικό και το λεμφικό σύστημα αλλά και στη βελτίωση της κίνησης του ανθρώπινου σώματος.

Η θεραπεία είναι διάρκειας 55΄ min


Deep tissue massage treatment

Το DEEP TISSUE MASSAGE (D.T.M) προσεγγίζει και ενεργεί στους εν τω βάθει ιστούς του μυϊκού συστήματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη χαλάρωση όχι μόνο των επιφανειακών μυών, αλλά ολόκληρης της δομής και της πορείας των μυϊκών ομάδων και των συνδετικών ιστών που βρίσκονται εν τω βάθει και αποτελούν τη δεύτερη και την τρίτη στοιβάδα του μυϊκού συστήματος. Επίσης με τους κατάλληλους χειρισμούς ενεργοποιούνται ειδικοί νευροϋποδοχείς του Π.Ν.Σ προσφέροντας στον δέκτη άμεση νευρο-αντανακλαστική διάλυση των εντάσεων του σώματος και του εγκεφάλου.
Το D.T.M στοχεύει στην απομάκρυνση της έντασης από το σώμα, η οποία προκαλείται
από χρόνια πρότυπα στάσης ή κίνησης του σώματος (κακή στάση ύπνου ή στην εργασία, επαναλαμβανόμενες κινήσεις, αθλητική δραστηριότητα, παλιός τραυματισμός).
Αυτό το πετυχαίνει με αργά χτυπήματα ή με βαθιές δακτυλικές πιέσεις, είτε στην πορεία, είτε κάθετα στις μυικές ίνες, τους τένοντες και την περιτονία.
Με το D.T.M επέρχεται :
- Χαλάρωση των εν τω βάθει μυών
- Απελευθέρωση των τοξινών από τους μύες
- Αύξηση της αιμάτωσης και της οξυγόνωσης των μυών

Η θεραπεία είναι διάρκειας 55΄ min

4 Hands Release and Relax Motion

Είναι ο συνδυασμός των τεχνικών της θεραπείας Release and Relax Motion από 2 θεραπευτές.
Εφαρμόζεται ταυτόχρονα καθώς οι θεραπευτές δουλεύουν πάνω στο σώμα του πελάτη διαγώνια εφαρμόζοντας τις τεχνικές της Release and Relax Motion επιτυγχάνοντας ένα μοναδικό αίσθημα χαλάρωσης και ανακούφισης.

Η διάρκεια της θεραπείας είναι 45΄ min

Pregnant massage

Η θεραπεία μάλαξης για εγκύους με τον συνδυασμό των χειρισμών της προσφέρει το αίσθημα της χαλάρωσης ακριβώς στα σημεία που έχουν επιβαρυνθεί στο κάθε άτομο που βιώνει τη μοναδική εμπειρία της μητρότητας
Εφαρμόζονται χειρισμοί σε ύπτια και πλάγια θέση αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα που δημιουργούνται σε αυχένα και οσφύ λόγω της αύξησης του βάρους της εγκύου καθώς και αντιμετωπίζει τις κράμπες βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και προκαλώντας λεμφική αποσυμφόρηση.

Η θεραπεία είναι διάρκειας 55΄ min

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου