Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Release and Relax Motion:


1) Release and Relax Motion spa treatment

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τη συγκεκριμένη τεχνική είναι διάρκειας 28 ωρών κατά τη διάρκεια των οποίων διδάσκονται 28 χειρισμοί κινητοποίησης άνω άκρου, κάτω άκρου και κορμού καθώς και η συγκεκριμένη αλληλουχία των χειρισμών αυτών, όπως και η χρονική διάρκεια εκτέλεσης τους.
Έτσι μετά το πέρας των σεμιναρίων ο εκπαιδευόμενος θα είναι ικανός να εκτελεί με ευχέρεια το σύνολο των χειρισμών, συμβάλλοντας καθοριστικά στη διευκόλυνση και απελευθέρωση της κίνησης, την ανακούφιση από τον πόνο και τη γενικότερη βελτίωση της ποιότητας ζωής του πελάτη.

2) Sports massage treatment

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τη συγκεκριμένη τεχνική είναι διάρκειας 30 ωρών κατά τη διάρκεια των οποίων διδάσκονται χειρισμοί Sports massage από 2 θέσεις για τον πελάτη (ύπτια – πρηνή), καθώς και η συγκεκριμένη αλληλουχία των χειρισμών αυτών, όπως και η χρονική διάρκεια εκτέλεσης τους.
Έτσι μετά το πέρας των σεμιναρίων ο εκπαιδευόμενος θα είναι ικανός να εκτελεί με ευχέρεια το σύνολο των χειρισμών, συνθέτοντας ένα σύνολο θεραπείας Sports massage 55΄ και να είναι ικανός να το προσαρμόσει ατομικά στον εκάστοτε πελάτη του, κερδίζοντας τη χαλάρωση, την ευλυγισία και γενικά την πλήρη αναζωογόνηση του σώματος και της ψυχής του.

3) Swedish massage treatment

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τη συγκεκριμένη τεχνική είναι διάρκειας 30 ωρών κατά τη διάρκεια των οποίων διδάσκονται χειρισμοί Swedish massage από 2 θέσεις για τον πελάτη (ύπτια – πρηνή), καθώς και η συγκεκριμένη αλληλουχία των χειρισμών αυτών, όπως και η χρονική διάρκεια εκτέλεσης τους.
Έτσι μετά το πέρας των σεμιναρίων ο εκπαιδευόμενος θα είναι ικανός να εκτελεί με ευχέρεια το σύνολο των χειρισμών, συνθέτοντας ένα σύνολο θεραπείας Swedish massage 55΄ και να είναι ικανός να το προσαρμόσει ατομικά στον εκάστοτε πελάτη του, επιτυγχάνοντας τα ευεργετικά αποτελέσματα της.


4) Therapeutic massage treatment

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τη συγκεκριμένη τεχνική είναι διάρκειας 30 ωρών κατά τη διάρκεια των οποίων διδάσκονται χειρισμοί και οι λαβές Therapeutic massage από 2 θέσεις για τον πελάτη (ύπτια – πρηνή), καθώς και η συγκεκριμένη αλληλουχία των χειρισμών αυτών, όπως και η χρονική διάρκεια εκτέλεσης τους.
Έτσι μετά το πέρας των σεμιναρίων ο εκπαιδευόμενος θα είναι ικανός να εκτελεί με ευχέρεια το σύνολο των χειρισμών, συνθέτοντας ένα σύνολο θεραπείας Therapeutic massage 55΄ και να είναι ικανός να το προσαρμόσει ατομικά στον εκάστοτε πελάτη του, επιτυγχάνοντας προληπτικά – χαλαρωτικά και θεραπευτικά αποτελέσματα.

5) Deep tissue massage treatment


Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τη συγκεκριμένη τεχνική είναι διάρκειας 30 ωρών κατά τη διάρκεια των οποίων διδάσκονται χειρισμοί και οι λαβές Deep Tissue massage από 2 θέσεις για τον πελάτη (ύπτια – πρηνή), καθώς και η συγκεκριμένη αλληλουχία των χειρισμών αυτών, όπως και η χρονική διάρκεια εκτέλεσης τους.
Έτσι μετά το πέρας των σεμιναρίων ο εκπαιδευόμενος θα είναι ικανός να εκτελεί με ευχέρεια το σύνολο των χειρισμών, συνθέτοντας ένα σύνολο θεραπείας Deep Tissue massage 55΄ και να είναι ικανός να το προσαρμόσει ατομικά στον εκάστοτε πελάτη του, κερδίζοντας την αύξηση της λειτουργικότητας του πελάτη του.

6) 4 Hands Release and Relax Motion treatment

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τη συγκεκριμένη τεχνική είναι διάρκειας 12 ωρών και απευθύνονται σε θεραπευτές με γνώση της τεχνικής Release and Relax Motion και διδάσκεται η συγκεκριμένη αλληλουχία των χειρισμών της, καθώς και η αρμονία στο συνδυασμό των κινήσεων και των 2 θεραπευτών ταυτόχρονα.
Έτσι μετά το πέρας των σεμιναρίων οι 2 εκπαιδευόμενοι θα είναι ικανοί να εκτελούν με ευχέρεια το συνδυασμό των χειρισμών, συνθέτοντας το σύνολο της θεραπείας 4 Hands Release and Relax Motion 45΄ και να είναι ικανοί να το προσαρμόζουν στον εκάστοτε πελάτη τους, προσφέροντας του μια μοναδική εμπειρία μάλαξης από 4 χέρια.

7) Pregnant massage treatment

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τη συγκεκριμένη τεχνική είναι διάρκειας 30 ωρών κατά τη διάρκεια των οποίων διδάσκονται χειρισμοί και οι λαβές Pregnant massage θέσεις για την έγκυο (ύπτια – πλάγια – ημιπρηνή), καθώς και η συγκεκριμένη αλληλουχία των χειρισμών αυτών, όπως και η χρονική διάρκεια εκτέλεσης τους.
Έτσι μετά το πέρας των σεμιναρίων ο εκπαιδευόμενος θα είναι ικανός να εκτελεί με ευχέρεια το σύνολο των χειρισμών, συνθέτοντας ένα σύνολο θεραπείας Pregnant massage 55΄ και να είναι ικανός να το προσαρμόσει ατομικά στον εκάστοτε πελάτη του, προσφέροντας ανακούφιση και χαλάρωση στα σημεία που μια έγκυος φορτίζεται περισσότερο, δίνοντας της μια μοναδική εμπειρία μάλαξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου